Part of OSI Group

News Contact Search

Explore our jobs

 

Huidige vacatures

Bij OSI zijn we ervan overtuigd dat onze medewerkers de basis vormen voor het succes van ons bedrijf. Ons uitgebreide, wereldwijde netwerk opent een breed scala aan vacatures voor werknemers en sollicitanten in binnen- en buitenland.

Om als bedrijf succesvol te blijven, hebben we vooruitstrevende mensen met teamgeest nodig die ons kunnen helpen om ons te ontwikkelen en te groeien. Een respectvolle samenwerking over de grenzen van de afdelingen heen, maar ook ruimte om vooruitgang te boeken, staat u bij ons te wachten.

Als je toegewijd en gepassioneerd bent over taken en projecten, hoge verwachtingen hebt van werkresultaten en kwaliteit en duurzaamheid een grote rol voor je spelen, dan heb je de mogelijkheid om hier passende vacatures te vinden en direct online of op eigen initiatief te solliciteren. Ontdek nieuwe perspectieven en maak deel uit van onze wereldwijd actieve groep van bedrijven met gemotiveerde en dynamische medewerkers.

Wij geven de voorkeur aan online toepassingen - het is gemakkelijk en de snelste manier om succes te boeken voor u en voor ons. U kunt uw bijlagen, zoals CV en sollicitatiebrief, eenvoudig uploaden in alle standaardformaten.

We kijken uit naar uw sollicitatie!

 
 
uitgebreide zoekactie

Ostróda
Beuningen
Vertriebsassistenz (m/w/d)
Sales Assistant
Salzburg
Babolna