Part of OSI Group

News Contact Search

Explore our jobs

 

Aktuális Állásajánlataink

Mi, az OSI-nál valljuk, hogy munkavállalóinkban rejlik vállalatunk sikere. Kiterjedt világhálózatunk új állás lehetőségek széles skáláját kínálja itthon és külföldön a munkavállalók és az álláskeresők részére.

Ahhoz, hogy továbbra is sikeres vállalatként tudjunk működni, szükség van haladó gondolkodású, csapatjátékos kollégákra, akikkel tovább fejlődhetünk és gyarapodhatunk. Ágazatokon átívelő tiszteletteljes együttműködés és előmeneteli lehetőségek várják Önt nálunk.

Ha Ön elkötelezett a feladatok és a projektek iránt, ha magasak az elvárásai az elvégzett munka eredménye és minősége terén, ha a fenntarthatóság fontos szerepet játszik az Ön életében, meg fogja találni nálunk a megfelelő álláslehetőséget. Jelentkezhet közvetlenül az interneten, vagy elérhetőségeink bármelyikén. Fedezzen fel új perspektívákat, és legyen a motivált és dinamikus munkavállalók világszerte aktív cégcsoportjának részese.

Előnyben részesítjük az internetes jelentkezéseket – könnyű alkalmazni, és ez a leggyorsabb módja az Ön és a mi sikerünknek. Bármilyen sztenderd formátumban könnyedén feltöltheti a mellékleteket, mint például az önéletrajzát, és a motivációs levelet.

Várjuk jelentkezését!
 
részletes keresés

Quality Manager (m/w/d)
Quality Manager
Enns
Babolna
Babolna
Emmerich am Rhein
Vertriebsassistenz (m/w/d)
Sales Assistant
Salzburg