Part of OSI Group

News Contact Search

Explore our jobs

QA Specialist Specificatiebeheer

scheme image

Korte omschrijving OSI

Als internationaal bedrijf in de voedingssector behoren we tot de wereldwijd opererende, door de eigenaar beheerde OSI-groep. Wij zijn toonaangevend in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige producten voor de fastfood keten en de retail.

Bij OSI Henri van de Bilt staan kwaliteit, voedselveiligheid en innovatie hoog op de agenda. We stellen dan ook hoge eisen aan de hygiëne binnen onze productieprocessen, want deze zijn direct verbonden aan de kwaliteit van onze producten.

Ter versterking van ons kwaliteitsteam zijn we op zoek naar een QA Specialist Specificatiebeheer.
 
Als Quality specialist bij OSI Henri van de Bilt word je lid van ons QA team dat bestaat uit 4 collega’s. Dit leuke team wordt aangestuurd door onze QA Manager. In jouw functie als QA Specialist zorg je ervoor dat de wetgeving en regels aangaande kwaliteit en voedselveiligheid worden nageleefd.

Wat ga je doen?

Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om je collega’s in de productie te ondersteunen en te adviseren, zodat tijdig afwijkingen worden gesignaleerd en verbeteringen kunnen worden ingevoerd. Je houdt je bezig met specificatiebeheer en de klachtenafhandeling van onze klanten.
Je draagt zorg over de jaarlijkse uitvoering van interne audits. Binnen de QA afdeling ben jij de beheerder van het Customer question/systeem management. Ook het beheer van BLK audit en het QS portaal liggen op jouw bordje. Als kers op de taart valt ook de massabalans onder jouw verantwoordelijkheid.

Wat verwachten we van jou?

Bij jou staat kwaliteit, hygiëne en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. Je denkt pro actief mee binnen lopende projecten. Je kan goed samenwerken maar hebt er ook geen moeite mee om zelfstandig aan het werk te gaan. Met jouw overtuigingskracht ben je in staat om collega's te overtuigen en deins je niet terug voor een beetje weerstand.
 
- Je hebt een afgeronde HBO opleiding levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar
- Je hebt enige jaren ervaring in een kwaliteitsfunctie bij voorkeur binnen de
  vleesindustrie;
- Je hebt kennis van kwaliteitsborgingssystemen in de foodsector, bijvoorbeeld vanuit
  werkervaring als kwaliteitsmedewerker;
- Je bent stressbestendig en hebt geen moeite met deadlines;
- Je bent sociaal vaardig en de Nederlandse en Engelse taal beheers je goed.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij zijn een bedrijf met vlakke hiërarchieën, korte besluitvormingsprocessen en een uitgesproken klantgerichtheid in een bijzondere markt. We weten dat de inzet van onze medewerkers de basis is van ons succes. Wij ondersteunen je daarom door je snel verantwoordelijkheid te geven en je te ontwikkelen naar jouw talenten.

Je krijgt een fulltime dienstverband. Daarnaast geldt de CAO voor de Vleeswarenindustrie, waaronder een goede pensioenregeling. Deze baan bied je een mooie kans deel uit te maken van een (internationale) groeiende en dynamische organisatie, waarin het motto “let’s Bilt together” centraal staan.
  • Eefke Bodt
  • HR Manager