Part of OSI Group

Kontakt Search

Entdecken Sie unsere offenen Stellen

QA Specialist Micromanagement

  • Voltijds
  • Gepubliceerd: 05.07.2022
  • Publicatie tot: 05.10.2022
scheme image

Korte omschrijving OSI

Als internationaal bedrijf in de voedingssector behoren we tot de wereldwijd opererende, door de eigenaar beheerde OSI-groep. Wij zijn toonaangevend in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige producten voor de fastfood keten en de retail.

Onze fabriek Henri van de Bilt in Beuningen is op zoek naar een QA Specialist Micromanagement.

Als QA specialist bij OSI Henri van de Bilt word je lid van ons QA team dat bestaat uit 4 collega’s. Dit leuke team wordt aangestuurd door onze QA Manager. In jouw functie als QA specialist zorg je ervoor dat de wetgeving en regels aangaande kwaliteit en voedselveiligheid worden nageleefd.

Wat ga je doen?

Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om je collega’s in de productie te ondersteunen en te adviseren, zodat tijdig afwijkingen worden gesignaleerd en verbeteringen kunnen worden ingevoerd. Je houdt je bezig met micromanagement. De termen FSSP en challange test zijn jouw niet onbekend, dit wordt dan ook één van jouw taken.

Je verzorgt de juiste etiketten en volgt hierin de geldende wetgeving. Is er een “legal” issue dan duik je daar helemaal in om een oplossing te vinden conform de geldende wetgeving. Voor het uitvoeren en borgen van validaties en verificaties ga jij een plan opzetten. Tevens zorg je ervoor dat dit plan wordt geïmplementeerd.
Naast ons QA team hebben we ook nog een QC (Quality Control) team. Jij bent diegene die deze collega’s gaat aansturen en trainen zodat ook zij specialisten in hun vak worden.

Wat wij verwachten

Bij jou staat kwaliteit, hygiëne en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel. Je denkt pro actief mee binnen lopende projecten. Je kan goed samenwerken maar hebt er ook geen moeite mee om zelfstandig aan het werk te gaan. Met jouw overtuigingskracht ben je in staat om collega's te overtuigen en deins je niet terug voor een beetje weerstand.

- Je hebt een afgeronde HBO opleiding levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar;
- Je hebt enige jaren ervaring in een kwaliteitsfunctie bij voorkeur binnen de
  Vleesindustrie en hebt hier microbiologische kennis op gedaan;
- Je hebt kennis van kwaliteitsborgingssystemen in de foodsector, bijvoorbeeld vanuit
  werkervaring als kwaliteitsmedewerker;
- Je bent stressbestendig en hebt geen moeite met deadlines;
- Je bent sociaal vaardig en de Nederlandse en Engelse taal beheers je goed.

Wat bieden wij je

Wij zijn een bedrijf met vlakke hiërarchieën, korte besluitvormingsprocessen en een uitgesproken klantgerichtheid in een bijzondere markt. We weten dat de inzet van onze medewerkers de basis is van ons succes. Wij ondersteunen je daarom door je snel verantwoordelijkheid te geven en je te ontwikkelen naar jouw talenten.

Je krijgt een fulltime dienstverband. Daarnaast geldt de CAO voor de Vleeswarenindustrie, waaronder een goede pensioenregeling. Deze baan bied je een mooie kans deel uit te maken van een (internationale) groeiende en dynamische organisatie, waarin het motto “let’s Bilt together” centraal staan.
  • Eefke Bodt
  • HR Manager
  • +31 24 677 2244