Part of OSI Group

News Contact Search

Explore our jobs

HR Business Partner

 • Gepubliceerd: 2022-04-15
 • Publicatie tot: 2022-07-15
scheme image

Korte omschrijving OSI

Als internationaal bedrijf in de voedingssector behoren we tot de wereldwijd opererende, door de eigenaar beheerde OSI-groep. Wij zijn toonaangevend in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige producten voor de fastfood keten en de retail.
 
Bij OSI Henri van de Bilt staan kwaliteit, voedselveiligheid en innovatie hoog op de agenda. We stellen dan ook hoge eisen aan de hygiëne binnen onze productieprocessen, want deze zijn direct verbonden aan de kwaliteit van onze producten.
 
Ter versterking van ons HR team zijn we op zoek naar een HR Business Partner.
 
Als HR Business partner ondersteun je op locatie bij HR gerelateerde onderwerpen.

Wat kan je verwachten

Als ervaren, energieke en resultaatgerichte HR Business Partner heb je een bewezen trackrecord. Je werkt graag samen in een HR team waar we elkaar ondersteunen en samen voortdurend op zoek gaan naar mogelijkheden om waarde toe te voegen voor onze business. Je bent een business partner in de ware zin van het woord en werkt nauw samen met de verschillende stakeholders. Je kunt vooruit denken en handelen en krijgt energie van het opbouwen van professionele netwerken. Het beïnvloeden van verschillende stakeholders op alle niveaus gaat je gemakkelijk af. Als netwerker ben je in staat om authentieke relaties te ontwikkelen.
 
In deze leuke rol ben je verantwoordelijk voor uitvoeren van een enorme diversiteit aan vraagstukken op het gebied van mens en organisatie. Dit gaat om HR-advies in de breedste zin van het woord. Denk aan advies over verzuim en re-integratie, maar ook talentontwikkeling en strategische personeelsontwikkeling.
 
 • HR-begeleiding en -advies bieden aan lijnmanagers over HR-beleid en -procedures, waarbij de behoeften worden afgewogen tegen de beste praktijken.
 • Je ondersteunt managers ten aanzien van alle People-gerelateerde onderwerpen; van performance management tot ziekteverzuim en doorgroei van talenten.
 • Gedegen, diepgaande en up-to-date vaardigheden op alle relevante HR-gebieden,  waaronder werving en selectie, talentmanagement, performance management, learning & development, organisatieontwikkeling en beloning (incl. pensioenen), (basis)kennis van het Nederlandse arbeidsrecht, coaching vaardigheden en verandermanagement.

Wat wij verwachten

 • Afgeronde MBO/HBO opleiding, bij voorkeur HR of bedrijfskunde met minimaal 3 jaar  werkervaring.
 • Relevante werkervaring binnen een HR-functie met focus op recruitment binnen een    productie industrie.
 • Werkervaring in een matrixorganisatie en een internationale omgeving.
 • Gedegen, diepgaande en up-to-date vaardigheden op alle relevante HR-gebieden, waaronder werving en selectie, talentmanagement, performance management, learning & development, organisatieontwikkeling en beloning (incl. pensioenen), (basis)kennis van het Nederlandse arbeidsrecht, coaching vaardigheden en verandermanagement.
 • Zeer goede taalvaardigheden in het Engels en Nederlands

Wat bieden wij je

Wij zijn een bedrijf met vlakke hiërarchieën, korte besluitvormingsprocessen en een uitgesproken klantgerichtheid in een bijzondere markt. We weten dat de inzet van onze medewerkers de basis is van ons succes. Wij ondersteunen je daarom door je snel verantwoordelijkheid te geven en je te ontwikkelen naar jouw talenten.

Wat is de volgende stap?

Graag zien wij je sollicitatie in het Engels tegemoet. Dat kan door op 'Apply now' of 'Solliciteer nu' te klikken en je Engelse CV en korte motivatie met ons te delen.
 
 • Ms. Eefke Bodt
 • HR Manager
 • +31 24 677 2244